Voor spoed buiten openingstijden
    • en
    • nl

COVID-19 Update

Geachte heer, mevrouw, beste patiënt,

Volgens onze gegevens komt u voor diverse mondzorgbehandelingen bij ons in de praktijk, of bent u in het verleden geweest. Wij willen u hierbij graag informeren over ons behandelbeleid ten gevolge van de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19).

Onze beroepsorganisatie KNMT heeft tandartsen geadviseerd om in ieder geval tot 6 april de niet-spoedeisende mondzorg op te schorten. In geval van spoed (trauma, nabloeding na behandeling, acute heftige pijn, mogelijk levensbedreigende ontstekingen) kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8 – 12 uur en tussen 13 en 16 uur, telefoonnummer (020) 235 74 70. Ook via e-mail zijn wij bereikbaar, info@emeralddental.nl

Indien u spoedbehandeling behoeft maar besmet bent met het virus, kunt u eveneens contact met ons opnemen. Wij zullen dan in overleg met het ziekenhuis bekijken waar u het beste kunt worden behandeld.

Voor de patiënten die reeds een afspraak hebben staan voor de komende periode: u zult enkele dagen vóór de afspraak door ons gebeld en/of gemaild worden. De kans is groot dat uw afspraak moet worden verzet. In dat geval zult u op een lijst worden geplaatst en bij meer duidelijkheid zullen wij dan contact met u opnemen voor het inplannen van de nieuwe afspraak. U hoeft zelf dus niets te doen.

Voor de patiënten die toch een behandeling bij ons moeten of willen krijgen: wij werken zoals gebruikelijk onder strikte hygiënevoorschriften en behandelen elke bezoeker als een mogelijk geïnfecteerde patiënt.

Mocht u nog vragen hebben over ons praktijkbeleid kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Voor overige vragen kunt u de websites raadplegen van de Rijksoverheid, het RIVM, de KNMT en allesoverhetgebit.nl .

Met zorgzame groeten,
Team Emerald Dental

ga terug >