Voor spoed buiten openingstijden
    • en
    • nl

Onze visie

Onze praktijk

In de hedendaagse tandheelkunde, die gedomineerd wordt door grote groepspraktijken, vaak onderdeel van een keten, proberen wij ons juist te profileren met onze kleinschaligheid en persoonlijke benadering. Voor veel mensen is een tandartsbezoek nog steeds iets dat snel uitgesteld dan wel totaal vermeden wordt, en het is ons doel om met name deze mensen over deze ‘tandartsvrees’ heen te helpen. Daarnaast willen wij onze patiënten graag enigszins beter leren kennen, en wij hebben ervaren dat er met name in jonge stadsdelen als Amsterdam Zuidoost veel mensen jarenlang patiënt bij ons blijven, waardoor we met hele gezinnen een professionele, maar ook leuke band op kunnen bouwen. Wij blijven ons uiteraard ontwikkelen binnen ons vakgebied, ook op technologisch gebied, waardoor de patiënt verzekerd kan zijn van een up-to-date diagnostiek en uitvoering van behandeling. Wij werken bovendien samen met verschillende gespecialiseerde collega’s, waar wij indien nodig heen kunnen verwijzen.

Ons team

Carolien Thio

Tandarts, Algemeen Practicus Carolien heeft tussen 2000 en 2006 tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na haar afstuderen heeft ze in verschillende praktijken waargenomen om meer ervaring op te doen. Tevens heeft zijn in 2009-2010 nog een extra opleiding gedaan in Internationaal Gezondheidszorgmanagement, -economie en -beleid aan de gerenommeerde Bocconi universiteit in Milaan. De enige werkplek die door de jaren heen is gebleven, is haar praktijk aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. Sinds 2017 heeft Carolien haar praktijk verhuisd naar een geheel nieuw, eigen pand aan de EGoli. Carolien komt oorspronkelijk uit Apeldoorn, maar woont sinds haar studie, nu met haar gezin, in Amsterdam.

DAVY PRATASIK

Tandarts, Algemeen Practicus Davy is in 1980  afgestudeerd als tandarts in Groningen. Hij heeft op verschillende plekken gewerkt, en werkt momenteel nog als tandarts bij een GGZ-instelling en daarnaast behandelt hij zijn eigen patiënten al jarenlang in Amsterdam Zuidoost. Davy woont met zijn vrouw in Amsterdam.

JESSICA PRAMANA

Tandarts, Algemeen Practicus Jessica is een jaargenoot en vriendin van Carolien en een inmiddels zeer ervaren tandarts. Ze komt uit een echte tandartsfamilie, met een vader en twee broers die hetzelfde vak uitoefenen. Naast haar werk als algemeen practicus heeft zij ook ervaring opgedaan op de afdeling SBT (Stichting Bijzondere Tandheelkunde), verbonden aan ACTA. Jessica is woonachtig met haar man en kinderen in Amstelveen, maar komt oorspronkelijk uit Ridderkerk.

NICOLE

Praktijkmedewerker Nicole komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont al jaren in Almere, waar ook het grote deel van haar familie nu woont. Nicole is een ervaren tandartsassistente en receptioniste, mede door de jarenlange ervaring in het vak.

DAPHNE

Praktijkmedewerker Daphne is geboren en getogen in Amsterdam, en heeft de stad tot op heden niet verlaten. Zij woont hier nog steeds samen met haar man en kinderen. Daphne draait al sinds jaar en dag mee in de tandheelkunde en houdt zich naast het assisteren ook bezig met diverse praktijkzaken.

ANNETTE

Praktijkmedewerker Annette heeft sinds kort ons team versterkt. Ze is een ervaren all-round assistente, en een bekend gezicht in Zuidoost als tandartsassistente. Na meerdere jaren in Ouderkerk te hebben gewerkt, vlakbij huis, werd zijn door oud-collega's Nicole en Daphne enthousiast gemaakt om weer samen te werken. Annette woont met haar gezien in Ouderkerk.

EMILY

Praktijkmedewerker Emily is de nieuwste aanwinst in het Emerald Dental team. Zij heeft de opleiding tot mondhygiëniste in Spanje voltooid, waar zij ook het grootste deel van haar leven heeft doorgebracht. Inmiddels woont zij met haar man in Amsterdam Zuidoost, vlakbij de praktijk. Zij behandelt patiënten als preventie-assistente en assisteert daarnaast ook aan de stoel.

Onze werkomgeving

Emerald Dental is voorzien van vele gemakken op tandheelkundig gebied. Maar wat voor ons ook belangrijk is, is dat onze patiënten zich op hun gemak voelen. De tandarts is voor de meeste mensen nog steeds niet de favoriete persoon om een bezoek aan te brengen. Wij proberen daarom de werkplek zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor behandelaar als patiënt. De verschillende ruimten zijn zo rustgevend en comfortabel mogelijk ingericht, en ons team maakt zoveel mogelijk tijd voor u vrij als haalbaar is. Op deze wijze proberen we onze behandelingen zo prettig mogelijk te maken, waardoor je met een goed gevoel weer terug kunt komen.

Onze praktijk is gelegen in een rustige, nieuwe woonwijk binnen de bestaande E-buurt in Amsterdam Zuidoost, op de grens met Diemen en Duivendrecht. De bereikbaarheid is goed; er zijn diverse lijnen van het openbaar vervoer die in de buurt komen, en parkeren is gratis en goed mogelijk. Voor of na het bezoek aan de praktijk nog even winkelen of een hapje eten? De Amsterdamse Poort biedt verschillende winkel- en horecagelegenheden en tevens zit World of Food om de hoek, waar je van heerlijke exotische maaltijden kunt genieten. Bovendien zijn de Ikea, Woonmall Villa Arena en de Arena-boulevard natuurlijk niet weg te denken uit het straatbeeld van Zuidoost.